A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Acélököl

Értékelés:
(0 pont / 0 szavazatból)

Szállítási idő: 2 munkanap
Fizetés: utánvétellel, személyes átvétel
Bruttó Ár  
1 552 Ft

Kérlek várj egy picit...
Mike Tyson (Michael Jai White), az egykori nehézsúlyú bokszvilágbajnok viszontagságos élete alapján készült ez az átütő erejű sportfilm. A brooklyni szegénynegyedben született Tyson még be sem töltötte a 13-at, de már több tucatszor letartóztatták. Javítóintézetek és az utca között ingázott, míg egy eldugott edzőteremben fel nem fedezte Gus D'Amato (George C. Scott), a legendás tréner. Pártfogásával Tyson hamarosan a világ egyik legismertebb bokszolójává vált, sorban nyerte a sportág legjelentősebb díjait, egészen a nehézsúlyú világbajnoki címig. Felemelkedése látványos volt, csak úgy, mint bukása. Feleségéhez, Robin Givenshez fűződő viharos kapcsolatától és a menedzserével, Don Kinggel folytatott zajos vitáitól volt hangos a sajtó; heves természete és kicsapongásai rekordidő alatt börtönbe juttatták. Életének krónikája, az ACÉLÖKÖL legalább annyira letaglózó és felejthetetlen, mint azok a kiütések, amelyek sztárrá avatták őt.
DVD angol cím: Tyson
Típus: DVD
Hossz: 110 perc
Forgatókönyvíró: Robert Johnson
Szinkron nyelvek: magyar, angol, francia, olasz, spanyol
Felirat nyelvek: magyar, angol, cseh, dán, finn, görög, norvég, román, svéd, szlovén, török
IMDB: Tovább az IMDB-re
Port.hu: Tovább a Port.hu-ra

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Felhasználónév:
 
Legyen Ön az első aki véleményt készít.

Mondja el véleményét a(z) Acélököl termékről, tapasztalatai megosztásával segítsen másoknak!