A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Gyártók listája

Flavin 7 rost

Pontozás:

Szállítási idő: 2 munkanap
Fizetés: utánvétellel
Terméknév Kiszerelés Bruttó Ár  
Flavin 7 rost 200 g 4 600 Ft Kosárba teszem

Kérlek várj egy picit...
Kiszállítás

Házhozszállítás

A csomagokat a GLS szállítja, melynek díja:
1500 Ft.-
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat:
20/51-51-150

Tájékoztató

A Flavin7 rost flavonoidjai erosítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképzodést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkelto anyagok ellen. Rostok szerepe a táplálkozásban Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezôk. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megorzésének alapvetô feltétele a minôségi táplálkozás. A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus muködéséhez mégsem jelentenek elegendo forrást. Az egészség megorzésében nagy fontossággal bírnak még a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok. A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztetô tényezoként szerepelhet. A vastagbéltumorok kialakulásának kockázati tényezojeként tartják számon a rosthiányos táplálkozást. A rostokban gazdag táplálkozás csökkenti a bélbaktériumok által képzodo karcinogének létrejöttének és a bélfalra kifejtett hatásuknak a lehetôségét. Az anyagcsere-betegségek közül az elhízás, a cukorbetegség és a magas vérzsírszint kifejlodésében veszélyeztetô tényezô a rostszegény táplálkozás. Az elhízás megakadályozásában a táplálék rostanyagai az energiahasznosulás fiziológiai akadályát jelentik. Rosthiány esetében ez a fiziológiai akadály elmarad. Élelmi rostoknak nevezzük azokat a növényi sejtalkotó komponenseket, amelyek az emberi emésztoenzimek hidrolízisének ellenállnak, az enzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat. Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat. A rostoknak fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének a csökkentésében. Lerövidítik a béltartalom áthaladását a bélcsatornában - csökkentik a tranzitidot -, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását. Oldhatatlan rostok közé soroljuk a cellulózt, a hemicellulózt és a lignint, amely megtalálható az olajos magvakban, a hüvelyesekben, a gabonafélékben. Az élelmi rostok fizikai-kémiai sajátságából adódik, hogy a béltartalom térfogatát jelentôsen megnövelik, áthaladási idejét lecsökkentik: ennek eredményeként a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztôrendszerbôl. Növelik a béltartalom mennyiségét, gátolják a székrekedés kialakulását. Mindkét rosttípus esetében elmondható, hogy a vékonybélben lassítják a tápanyagok felszívódását. Ez kedvezo - pl. cukorbetegség esetén -, mert a szénhidrát felszívódás lassításával csökkentik az ún. glikémiás indexet, ritkábban fordulnak elô vércukor-ingadozások, kiegyensúlyozottabbá válik a vércukor szintje.

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Felhasználónév:
 
Legyen Ön az első aki véleményt készít.

Mondja el véleményét a(z) Flavin 7 rost termékről, tapasztalatai megosztásával segítsen másoknak!