A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Ha ölni kell

Értékelés:
(0 pont / 0 szavazatból)

Szállítási idő: 2 munkanap
Fizetés: utánvétellel, személyes átvétel
Bruttó Ár  
3 190 Ft

Kérlek várj egy picit...
Egy amerikai kisvárosban két férfi brutálisan megerőszakolja egy munkás tízéves kislányát. A feldühödött apa (Samuel L. Jackson) lelövi a gyilkosokat, és börtönbe kerül. Az eset felkorbácsolja az indulatokat, és a vádlott fiatal ügyvédje, Jake (Matthew McConaughey) hamar rádöbben, milyen veszélyes ügybe nyúlt. Következetesen kitart azonban álláspontja mellett, még akkor is, ha ezzel családja, munkatársai és saját életét veszélyezteti.
Noha Jake a népszerűségét elvesztett, Lucien Wilbanks (Donald Sutherland) gyámsága alatt áll, valamint segítőtársa egy energikus, éleselméjű és ambiciózus diáklány, Ellen Oark (Sandra Bullock), a fiatal jogásznak mégis kétségei támadnak, hogy szembe tud-e szállni a rafinált, minden hájjal megkent ügyésszel, Rufus Buckley-vel (Kevin Spacey). Kérdés, mit tehet a törvény embere a megosztott és előítéletektől terhes délvidéken, ahol a lakosság egy része rokonszenvez a Ku-Klux-Klánnal - mert a megölt két gazember fehér volt. A vádlott pedig fekete.
DVD angol cím: A Time to Kill
Típus: DVD
Hossz: 144 perc
Forgatókönyvíró: Akiva Goldsman
Szinkron nyelvek: magyar, angol
Felirat nyelvek: magyar, angol, cseh, lengyel, török, görög, horvát, izlandi, arab
IMDB: Tovább az IMDB-re
Port.hu: Tovább a Port.hu-ra

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Felhasználónév:
 
Legyen Ön az első aki véleményt készít.

Mondja el véleményét a(z) Ha ölni kell termékről, tapasztalatai megosztásával segítsen másoknak!