A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!

ÍRISZMAGAZIN

Egészség

Fogorvosunk ajánlásával:Pola Office a fehérebb, ragyogóbb mosoly záloga

2009.07.24. 10:23

A fehér fogak és a szép mosoly arcunk meghatározó része, magabiztosságot sugároz, megszabadít a szorongásoktól és szabadságot biztosít viselőjének. Kutatások bizonyítják, hogy a szem és a száj, amit először megfigyelünk a kommunikáció során.

A közelmúltban a fogfehérítés terén elért eredmények mind a betegek, mind a fogorvosok álmait is valóra váltották. A betegek főként fehérebb, csillogóbb fogakra, míg a fogorvosok egy olyan fogfehérítő eljárásra vágytak, mellyel gyors és azonnali eredmény érhető el úgy, hogy biztosítsa a fogak és a fogíny védelmét.

Itt a megoldás!

Az álom Pola Office fogfehérítő rendszer segítségével már elérhető.

A Pola Office rendelőben alkalmazható fogfehérítő eljárás, mely mindkét fogsoron mindössze 3 x 8 percet igényel. A Pola Office a ma rendelkezésre álló leggyorsabb fogfehérítő módszer, ahol a beteg a kezelést követően azonnal élvezheti az eredményt.


Pola Office rendszerrel kapcsolatos kérdések és válaszok

1.) Mit jelent a fogfehérítés?

A fogfehérítés olyan eljárás, mellyel a fogak elszíneződése megszüntethető.

2.) Mi okozza a fogak elszíneződését?

A fogak elszíneződését az erős színezéket tartalmazó ételek (cékla, édesség) és italok (kávé, tea, vörösbor) fogyasztása, valamint a fiatal korban szedett antibiotikumok, az öregedés, dohányzás és a fogzománcon keletkezett sérülések okozzák.

3.) Hogyan történik a fogfehérítés a Pola Office rendszerrel?

Az eljárás nagyon egyszerű. A fogorvos a fehérítő géllel bekeni a fogakat és led lámpával világítja 3 x 8 percig.
A fehérítő gél (mely karbamid- vagy hidrogén-peroxidot tartalmaz) lebomlik és a felszabaduló oxigén, behatolva a fogzománcba és a dentinbe, feloldja az elszíneződéseket.

4.) Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

A betegek többségénél semmilyen mellékhatás nem érzékelhető. Néhányan azonban átmeneti érzékenységet tapasztaltak közvetlenül a kezelés után, de ez az érzékenység pár óra alatt megszűnik.
Az érzékenység elkerülése érdekében ajánlatos a szénsavas italok, citrusfélék és az azokból készített üdítők fogyasztását kerülni.

5.) Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés 3 x 8 percig tart.

6.) Mennyi ideig tart a kezelés eredménye?

A rendelőben végzett fogfehérítés eredménye 1,5- 2 évig tart.

7.) Mennyire biztonságos a kezelés?

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a karbamid- vagy hidrogén-peroxiddal végzett fogfehérítés, ha az orvos felügyelete alatt történik, biztonságos mind a fogakra, mind a fogínyre egyaránt.

8.) Mi történik a fogtömésekkel? Megváltozik-e a színük?

Nem. Ha azonban a fogak látható részén is vannak tömések, azokat a kezelés után 2-4 héttel ki kell cserélni.

 

 

(forrás:http://www.polawhite.com.au )

További hírek

2009.07.24
Íriszpláza,a virtuális drogéria

Megnyitotta kapuit az Íriszpláza, ami nem más, mint egy nőknek szóló interneten elérhető drogéria, számos kiegészítő szolgáltatással.

Részletek
2009.07.24
Fogorvosunk ajánlásával:Pola Office a fehérebb, ragyogóbb mosoly záloga

A fehér fogak és a szép mosoly arcunk meghatározó része, magabiztosságot sugároz, megszabadít a szorongásoktól és szabadságot biztosít viselőjének. Kutatások bizonyítják, hogy a szem és a száj, amit először megfigyelünk a kommunikáció során.

Részletek