A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Jogi közlemény

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Impressio-Online Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Impressio-Online Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Impressio-Online Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Impressio-Online Kft. jogosult.

Az Íriszpláza logó, illetve az egyéb honlapon található márkanevek az Impressio-Online Kft. kereskedelmi védjegyei.

Az Impressio-Online Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az Impressio-Online Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Impressio-Online Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Impressio-Online Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - Impressio-Online Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Impressio-Online Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Impressio-Online Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Impressio-Online Kft. kifejezetten kizárja.

Az Impressio-Online Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Impressio-Online Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Impressio-Online Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.


2009     Impressio-Online Kft.

           1086 Budapest,Csobánc utca 11.

           adószám:13695651-2-42

           cégjegyzék:01-09-868461