Gyártók listája |
Kendermag olaj
![]() HázhozszállításA csomagokat a GLS szállítja, melynek díja:1500 Ft.- ![]() ÜgyfélszolgálatKérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat:20/51-51-150 Tájékoztató
Kendermag - Az ezerarcú növény A zsír, a fehérje és a szénhidrátok mellett szervezetünk legfontosabb építőelemei közé tartozik. Levegő és táplálék nélkül nem élhetünk, ahogyan telítetlen zsírsavak nélkül sem! Nagyon magas telítetlen zsírtartalommal rendelkezik az emberi szervezet számára egyedülállóan a megfelelő arányban. Segítenek megakadályozni az elhízást, anyagcserezavarokat, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és a daganatképződést is. A növényvilágban a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olyan, esszenciális zsírsavakat, amelyeket a test nem képes önmaga előállítani, a táplálkozás során kell felvenni. Ezek az esszenciális zsírsavak felelősek immunválaszunkért, és megtisztítják érrendszerünket a koleszterintől és a lerakódásoktól. Magas Omega3 és Omega6 tartalommal rendelkezik. A kendermag az összes olyan fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy az ember hosszú hetekig túléljen valamilyen kritikus helyzetet (pl. intenzív fogyókúrát). A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők. A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van. Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák építőkövei . Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő. A szervezet fehérjéinek és egyéb nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez, és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat a táplálék fehérjéi adják. A kendermag pozitív hatásai: -Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást. -Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt. -Erősíti az immunrendszert. -Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban) Rendszeres fogyasztása alapvetően segíti szervezetünket abban, hogy megelőzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat. A földön létező több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval.
|
Mondja el véleményét a(z) Kendermag olaj termékről, tapasztalatai megosztásával segítsen másoknak!