A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Monty Python: Egyéni csúcsok - Graham Chapman

Értékelés:
(0 pont / 0 szavazatból)

Szállítási idő: 2 munkanap
Fizetés: utánvétellel, személyes átvétel
Bruttó Ár  
999 Ft

Kérlek várj egy picit...
Egyesek itt hagynak csapot-papot, mások meg folytatják, mint a Titanic zenekara. GRAHAM CHAPMAN, aki orvos, langaléta színész, öntusázó organizmus és nagyon híres halott fickó egy személyben, az utóbbi kategóriába tartozik. Chapman legalább nyolc filmben és tévéműsorban tűnt fel, mióta 1989-ben beadta a kulcsot, így sokak szerint Elvis óta ő a legtermékenyebb hulla. És most kilencedszer is itt van. Az utánozhatatlan Monty Python Repülő Cirkusza másik öt, még életben lévő tagja állította össze ezt a válogatást és szent meggyőződésűk, hogy az itt látható szkeccsek voltak Chapman kedvencei. Persze, mindenki tévedhet.
DVD angol cím: Monty Python's Personal Best
Típus: DVD
Hossz: 57 perc
Szinkron nyelvek: angol
Felirat nyelvek: magyar, angol, cseh, francia, lengyel, német, spanyol
IMDB: Tovább az IMDB-re
Port.hu: Tovább a Port.hu-ra

Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Felhasználónév:
 
Legyen Ön az első aki véleményt készít.

Mondja el véleményét a(z) Monty Python: Egyéni csúcsok - Graham Chapman termékről, tapasztalatai megosztásával segítsen másoknak!