A terméket elhelyeztük a kosárba!
Kérem válasszon, folytatja a válogatást, vagy végzett és leadja rendelését.
 
Parfüméria // Kozmetika // Műköröm // Trend & Design // Irodaszerek // Ékszer // Patika // DVD // Gyöngyékszerek // Arany ajándék // Kapcsolatunk
* Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes webáruházainknak eltérő a szállítási költsége és kiszállítási ideje. A kiszállítási díj nem vonható össze!
 

Gyártók listája

PROENZI 3 TABLETTA WALMARK

Az ízületekben a csontok végét porc borítja, amely sima, kemény védő szövetként felfogja a rázkódást, és minimálisra csökkenti a súrlódást. Az ízületi tokot belülről bélelő szövet sejtjei termelik az ízületi folyadékot, amely kitölti a teret, és tovább csökkenti a csontok súrlódását, valamint megkönnyíti a mozgást. Az ízületek stabilitásához nélkülönözhetetlenek a kötőszövetekből álló ízületi szalagok is, amelyek körülölelik őket.
A Proenzi3 mindhárom összetevője (glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM) hozzájárulhat az ízületi porcok egészségének, rugalmasságának megőrzéséhez, elősegíthetik az ízületek megfelelő mozgathatóságát.
Értékelés:
(0 pont / 0 szavazatból)

Az oldalon a terméket nem lehet megrendelni.
Az árak csak tájékoztató jellegűek, patikától függően változhatnak!
Terméknév Kiszerelés Bruttó Ár  
PROENZI 3 TABLETTA WALMARK 60db 4 427 Ft

Kérlek várj egy picit...

Betegtájékoztató

PROENZI 3 TABLETTA WALMARKAz egészséges ízületekért

A Proenzi 3 három hatóanyag - a glükozamin-szulfát, a kondroitin-szulfát és a lignisul MSM - kombinációját tartalmazza. Rendszeres használat mellett ezek az anyagok kedvezoen hatnak az ízületi porcokra, elosegítik azok megújulását és hozzájárulnak mozgékonyságukhoz.A glükozamin-szulfát jelenleg az orvosok által legkedveltebb glükozamin forma. A glükozamin-szulfát és kondroitin-szulfát, amennyiben bevitelük egy idoben történik, kölcsönösen kedvezoen kiegészítik egymást. Hozzájárulnak a normális porcképzodéshez, így elosegítik az ízületek egészséges muködését, segítik megújulásukat, hozzájárulnak mozgékonyságukhoz.


Mi az MSM?

Az MSM a metil-szulfonil-metán rövidítése, mintegy 34% ként szerves formában tartalmazó vegyület. A kén számos élettani folyamat foszereploje, nagy jelentoséggel bír a kötoszövet felépítésében. Az MSM a kötoszövetek megfelelo kén ellátásával hozzájárul azok, pl. az ízületek egészséges muködéséhez.


Hozzászólások

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Felhasználónév:
 
Legyen Ön az első aki véleményt készít.
Mondja el véleményét az PROENZI 3 TABLETTA WALMARK hatásáról, mellékhatás és tapasztalatok megosztásával segítsen másoknak!